Hoe zit dat?

Veelgestelde vragen

Opblaasbaas Verhuur is gevestigd in Rijen (Noord-Brabant), daarnaast hebben wij een afhaalpunt in Eindhoven (Noord-Brabant).

Onze opblaasfiguren zijn voor nagenoeg alle leeftijden inzetbaar. De benodigde leeftijd kunt u tijdens het reserveren aangeven. Ook hebben wij meerdere tekstrozetten, waardoor onze poppen ook voor meerdere thema’s in te zetten zijn.

Tenzij anders besproken dient het totale bedrag aan huurkosten + borg bij afhalen direct betaald te worden. Dit kan zowel contant als via een ‘Tikkie’. Bestellingen die worden afgeleverd, dienen vooraf betaald te worden. Het bedrag aan huur + borg dient uiterlijk 1 werkdag voor levering op onze bankrekening te staan.

Tenzij anders besproken, is de huurder verplicht per bestelde pop een bedrag van EURO 100,00 aan borg te betalen. Deze wordt achteraf na controle aan u geretourneerd als de gehuurde spullen netjes schoon en droog terug gebracht zijn. Eventuele schades e.d. worden op de huurder verhaald.

Bezorgen en afhalen door onze eigen koeriersdienst bestaat tot de mogelijkheden. De totale kosten hiervoor bedragen EURO 49,95 exclusief eventuele tolkosten. De tijdvlakken van afleveren en afhalen doen wij in overleg met u.  

U kunt bij ons niet pinnen. Wel kunt u de huur + borg contant en/of via een ‘Tikkie’ betalen. Vooraf via een bankoverschrijving mag uiteraard ook.

Ja. Het is belangrijk dat u een (kopie) legitimatiebewijs bij heeft bij het ophalen of afleveren.

Annuleren is mogelijk tot 5 werkdagen voor de gevraagde huurdatum. Kosten voor annuleren binnen deze termijn zijn EURO 25,00.

Als onze planning het toelaat, zijn de meerkosten hiervoor in combinatie met het afleveren EURO 20,00 

Wanneer u onverhoopt te laat bent met het retourneren van de gehuurde spullen, berekenen wij het tarief van de opvolgende huurperiode. 

In principe passen onze opblaasfiguren in iedere auto. Wel is het raadzaam om te zorgen voor een lege laadruimte.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een berichtje en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

Vragen?

Mocht je nog geen antwoord hebben op je vraag dan kun je ons altijd een bericht sturen. We antwoorden op werkdagen vliegensvlug. In het weekend wat minder snel 😉

× Hoe kan ik je helpen?