Vier feest met Abraham & Sarah opblaaspoppen

Abraham & Sarah opblaaspoppen

In Nederland wordt met Abraham Sarah opblaaspoppen een 50e verjaardag extra gevierd. Bij het 50-jarig jubileum wordt een pop voor het huis geplaatst om Abraham of Sarah voor te stellen. Het is dan gebruikelijk om van brooddeeg, gebak, vlees of stof een pop te maken die Abraham (in een man) of Sara (in een vrouw) voorstelt. Bijzonder is dat in de jaren vijftig ook vrouwen een Abraham-pop kregen.

In de loop der jaren is dit gebruik echter veranderd en krijgen vrouwen nu een Sarah-pop. Sinds 1963 wordt in Oosterhout op de eerste zaterdag van oktober Abrahamdag gevierd voor mannelijke Abrahams en staat er een Abrahambeeld.

abraham sarah opblaasbaas poppen

Naast onze prodcuten, Abraham en Sarah opblaaspoppen ofwel opblaasfiguren zijn er ook poppen voor verjaardagen, pensioen en huwelijk of jubilea van 50 of 60 jaar. Maak ieder feest compleet met opblaaspop als verrassing. Wij leveren overal in Nederland en met name in de provincie Noord-Brabant. Onze poppen vallen met name op in locaties als Rijen, Gilze, Tilburg, Berkel-Enschot, Dongen, Kaatsheuvel, Waalwijk, Loon op Zand, Drunen, Moergestel, Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Breda en Oosterhout. 

Een verjaardag vieren is een heel bijzonder moment en zeker op een leeftijd van 50 jaar. Er zijn veel manieren om een verjaardagsfeestje te vieren, afhankelijk van het land verschilt het van verschillende tradities, plezier, activiteiten enzovoort. In Nederland is het het meest bekend om met 50 jarige leeftijd een opblaaspop van Abraham of Sarah te plaatsen en een grappige tekst banner er op. Je kunt heel makkelijk een Abraham of Sarah opblaaspop van de Opblaasbaas huren. Wij zijn één van de beste verhuurbedrijven een opblaaspop te huren in Noord-Brabant, Nederland.

× Hoe kan ik je helpen?